Nieuwe coach songwriting Maxine

Maxine van Breukelen is een Songwriter die op 19 jarige leeftijd naar Zweden is verhuisd om daar songwriting te studeren aan dé songwritingschool van Zweden, MusikMakarna. (Hier komen Songwriters vandaan die nu voor Zara Larsson, The Chainsmokers & Kygo schrijven).

Hitschrijver Max Martin (schrijver voor o.a. Britney Spears, Ariana Grande, Katy Perry, Taylor Swift, Selena Gomez, etc) luisterde een van maxine haar nummers tijdens een masterclass op deze school. Nadat ze deze opleiding heeft afgerond werd Maxine aangenomen op het conservatorium van Rotterdam, Codarts. Daar studeerde ze de richting songwriting en is zij cum laude afgestudeerd in 2021. In haar eerste jaar van het conservatorium tekende zij haar eerste publishing contract bij Warner Chappell Music en momenteel zit ze bij BMG publishing. Haar Management zit hij Dune Management en haar boeker is Agents After All. Op dit moment schrijft Maxine voor Maan, Roxeanne Hazes, Edsilia Rombley, Kenny B, Ronnie Flex, Pommelien Thijssen, Son Mieux, Emma Heesters, Famke Louise, etc en schrijft ze songs voor Reclame (Hunkemoller 2019 zomer campagne) en zingt ze jingles in voor radio 538.

Naast dat Maxine een songwriter is voor andere artiesten is ze momenteel ook hard aan het werk om haar eigen songs op de kaart te zetten. Ze heeft dit jaar haar eerste platencontract getekend bij het label V2 en werkt hard aan haar album dat in November uitkomt. Maxine heeft 13 november haar eerste headline show in de Melkweg en ze kan niet wachten om haar eigen songs met haar band tot leven te brengen.

Schrijf je hier in voor een proefles

Wil je meer lezen over onze lessen songwriting dan kun je hier verder lezen