VISIE READY TO PLAY

HOME / OVER ONS / VISIE

OVER READY TO PLAY

INVESTEREN IN TALENT SINDS 2001

Ready To Play is eind 2001 opgericht door de Haagse gitaristen Johan Witt en Rick Jillissen. Aanvankelijk waren zij begonnen met bandcoaching maar inmiddels is Ready to Play uitgeroeid tot de grootste muziekschool van Den Haag op het gebied van popmuziek. Inmiddels worden er het hele jaar door alle muzieklessen, instrumentale- en zanglessen, gegeven naast bandcoaching waarbij we samenwerken met gemiddeld 25 topcoaches. Daarnaast zijn er korte workshops van 10 of 20 lessen en niet te vergeten onze populaire Campfire Summerschool met Songs On The Beach.

De coaches begeleiden muzikanten als geen ander . Met hun enthousiasme en betrokkenheid tillen ze elke band naar een hoger niveau.  Ready To play is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bandcoaching organisatie van Nederland met ruim 50 bands en 600 leerlingen

WAAR STAAT READY TO PLAY VOOR

Ready To Play is de ontmoetingsplaats voor jonge muzikanten. Hier ontmoet je andere muzikanten om mee in een band te spelen, samen optredens te regelen en om mee te jammen. Vergroot je netwerk en maak gebruik van al onze optreedmogelijkheden, coaching, betaalbare opname mogelijkheden en nog veel meer!
Vele bands en songwriters in Den Haag zijn reeds ondersteund door R2P. Workshops op maat in een enthousiaste omgeving met inspirerende coaches. Bekende en/of geschoolde muzikanten die actief zijn in de professionele muziekwereld.
Voor het bereiken van een groot netwerk en het opzetten van fantastische evenementen heb je ook inspirerende partners nodig. Een overzicht van partners wij intensief mee samenwerken vind je onderaan deze pagina.
Ready To Play is er voor muzikanten met veel passie en energie!

READY TO PLAY THE NEXT LEVEL

Ready To Play heeft inmiddels ook al een flink aantal talenten met succes voorbereid op het toelatingsexamen voor conservatoria en andere muziekopleidingen voor beroepsmuzikanten
Ready To Play is de snelst groeiende organisatie op het gebied van muziekeducatie. Voor muzikanten die zich willen professionaliseren hebben wij een speciaal programma, genaamd Soundground Pro, opgebouwd uit keuze-modules afgestemd op jouw situatie en doelstellingen.

TEAM

De workshops en lessen worden gegeven door een team met uitsluitend professionele gepassioneerde muzikanten  waaronder, Bella Hay, Rene van der Zee, Rick Roomer, Michael Baumgarten, Younes Kadri, Rianne Walther, Jantine Heij, Anna Sylvia, Jeroen van Leeuwen, Richie Bleijenberg, Johan Witt, Rick Jillissen, Marcellino Vishnudatt, David Gram, Laura Overbeeke en Yael Dirkse, Anna Sylvia, Marleen Hoebe, Maxine van Breukelen, Danique van der Vlugt, Nynke Hut, Daniël Nolet, Jan Paardekooper, Quintus van der Laan, Martin Brummelkamp en Sharon Zarr.
Ready To Play-powered by #Yamaha
#drumles #gitaarles #songwriting #basles #keyboardles #bandcoaching #denhaag #Meinl #vooropleiding #thenextlevel

MAAK KENNIS MET
DE COACHES