ZANGLES

HOME / MUZIEKLESSEN / ZANGLES IN DEN HAAG

NIVEAU: GEVORDERDEN EN BEGINNERS

DUUR: 38 WEKEN

PRIJS: € 21,75 per les | vanaf 21 jaar € 26,32
Duoles vanaf € 15,75 per les p.p. ||

WANNEER: ZO, MA, DI, WO, DO,VR, ZA

LOCATIE: POPRADAR, MUSICON DEN HAAG

SOORT:  INDIVIDUELE OF DUO ZANGLESSEN

ZANGLES IN DEN HAAG EN SONGWRITING

ZANGLES IN DEN HAAG

Ready To Play biedt zangles aan in Den Haag in de omgeving van de Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Bohemen, Segbroek, Loosduinen, Escamp, Wateringen en in het centrum van Den Haag. Bij de grootste muziekschool voor pop- en rockmuziek ontmoet je ook heel veel andere muzikanten waarmee je kunt samenspelen.

Houd je van zingen en wil je aan je zangtechniek werken? Wil je meer volume en een groter bereik? Met moderne zangtechnieken haal je het uiterste uit jezelf, ben je zuinig op je stem en groeit je zelfvertrouwen en motivatie nog meer.

Je leert de muziek die je zelf leuk vindt. Je bepaalt grotendeels zelf wat je wilt leren. We behandelen daarnaast algemene kennis en technieken waarmee je jouw zang op een hoger niveau kunt brengen. Voor de podiumbeesten organiseren wij ook regelmatig optredens op de poppodia en op festivals in en rond Den Haag.

  • Met de juiste ‘moderne zangtechnieken’ kun je langer zingen zonder problemen en met veel meer kracht en volume
  • Mogelijkheid 1: gericht om te zingen in een band
  • Mogelijkheid 2: zingen met begeleiding van gitaar of piano of met gebruik van een backingtrack
  • Songwriting kan naar wens worden toegevoegd in het programma, voor zowel beginners als gevorderden. Je krijgt alle hulp bij het schrijven van eigen songs 
  • Speciaal programma ter voorbereiding op audities en talentenjachten
  • Combinatie-lessen mogelijk: zangles met pianoles of met gitaarles
  • Performance, uitspraak, trefzekerheid en met kracht zingen, meerstemmigheid en je leert omgaan met spannende situaties
  • Ready To Play organiseert veel optredens voor de zangers en zangeressen op verschillende poppodia in Den Haag en omstreken
  • We pakken jouw playlist! Pop, rock, soul, funk en nog veel meer
  •  Je krijgt les van professionele en geschoolde muzikanten

AANPAK

Je krijgt praktisch gerichte lessen aan de hand van jouw playlist. We behandelen de skills welke je nodig hebt om trefzeker en met de juiste power en sound de songs te kunnen zingen. Met handige tips krijg je de benodigde technieken snel onder de knie.

De meeste lessen zijn individueel. Duolessen zijn ook mogelijk, indien er een passende combinatie te vormen is. Zie ook combinatielessen songwriting, zang en gitaar en/of piano.

WANNEER ZIJN DE LESSEN

Je kunt op het inschrijfformulier aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. De docent neemt contact met je op na jouw inschrijving en spreekt de dag en tijd met je af. Je kunt altijd instromen.
Wil je weten weten wanneer de lesweken zijn? Kijk dan hier

DE COACHES

Neem een kijkje op onze teampagina van wie je allemaal coaching kunt krijgen

TARIEVEN EN BETAALWIJZE

Bekijk alle tarieven en algemene voorwaarden

VOOROPLEIDING SOUNDGROUND PRO

Soundground Pro is het educatie-traject van Ready To Play ter voorbereiding op  het toelatingsexamen van muziekopleidingen HBO (Conservatorium) en MBO. Muzikanten, op weg naar professionalisering, die zich willen voorbereiden op een beroepsopleiding voor popmuzikanten kunnen deze vooropleiding volgen aan de hand van keuze-modules (Soundground-Pro)

MAAK KENNIS MET
DE COACHES