HET TEAM

HOME /OVER ONS / HET TEAM

VAN WIE KRIJG JE LES

MAAK KENNIS MET HET TEAM EN DE COACHES VAN READY TO PLAY EN SOUNDGROUND PRO

team-rick-bw

RICK JILLISSEN

DIRECTIE & MANAGEMENT
GITAAR BANDCOACHING

Na wat omzwervingen in Amerika kwam Rick bij de coverband Dr. Bob terecht waarmee hij regelmatig in Denemarken…

LEES VERDER
en Oostenrijk speelde. Vervolgens werd Rick gevraagd om te komen spelen in de band van Lynn Ryan, die een deal had bij SMART (Sony). Vlak na deze tijd werd de coverband The Yeti Allstars met o.a. Martin van der Starre (Jezus Christ Superstar, Route 66) opgericht . Tevens werd tijdens deze periode ook de band Glowball opgezet met Johan Witt, Martin van der Starre, Kenneth Markesteijn en Mark van der Werff waar Rick de 2e gitarist van werd. Veel radio-optredens  (o.a. 3FM) en festivals waren het gevolg. Rick en Johan Witt hebben kort hierna de bandcoaching organisatie Ready to Play opgericht.
IMG_2719

JOHAN WITT

DIRECTIE & MANAGEMENT
GITAAR BANDCOACHING

Johan heeft onder andere getourd met Daniela’s Daze door Nederland, Frankrijk, Spanje…

LEES VERDER
en Duitsland voor de platenmaatschappij Roadrunner. Daarnaast speelde hij in Glowball, L.A.R.S. Blue Steel, Kiers Unit en met vele sessie muzikanten als Hans Dulfer, Taco Gorter, Cesar Zuiderwijk en vele anderen. Al toen hij 6 jaar was zat hij op pianoles. Dat was ook niet heel gek, want zijn vader was een fanatieke jazz-pianist. In de familie werd heel vaak muziek gemaakt. Toen de puberteit aanbrak en de hormonen op hol sloegen ging hij zich toeleggen op het gitaarspelen. Zowel jazz, funk, soul en rock trokken zijn grote aandacht. Hij studeerde pop- en jazzgitaar aan het Rotterdams Conservatorium, waar hij ook workshops volgde van de beroemde jazz-gitarist Joe Pass. Johan verzorgde muzieklessen en gitaarles in Den Haag, Delft, Rotterdam en Dordrecht en op het Rotterdams Conservatorium (Codarts).  In 2002 richtte hij samen met Rick Jillissen de bandcoaching organisatie Ready to Play op. Hij geeft gitaarles, bandcoaching, banddsupport en geeft naast Ready To Play ook bandles  en act development bij de opleiding Albeda Muzikant Producer(A.M.P.) .
rick

RICK ROOMER

DRUMS, BANDCOACHING, INSTRUMENTENMIX

Werkzaam vanaf 2005 bij Ready to Play. Speelde in de funkband Prat’s The Whoblem? met o.a Sven…

LEES VERDER
Hammond, Da Gaia met o.a. flamenco gitarist Alain Labrie, de zelf opgerichte band Boogie Delight en Naked met o.a. Arie Spaans (Rollercoaster). Tussentijds ook werkzaam als sessie/studio muzikant. Tegenwoordig te bewonderen bij Opgepast: De Afstand
 

team-rianne-bw

RIANNE WALTHER

ZANGLES SONGWRITING (GITAAR/PIANO)

Rianne geniet inmiddels nationale bekendheid met haar band The Indien …

LEES VERDER
In 2015 stond zij o.a. met haar band The Indien op het Noorderslag. Van jongs af aan zingt Rianne overal en altijd, muziek is haar passie. Naarmate ze ouder werd, werd ze ook serieuzer in haar muziek en kreeg zij de behoefte om haar muzikale gevoelens te delen met anderen, door het schrijven van eigen nummers. De stijl waarin Rianne liedjes schrijft is krachtige pop/rock
14

SEM

DJ PRODUCING INSTRUMENTENMIX

Sem is een 19-jarige singer-songwriter, multi-muzikant, producer en DJ uit Den Haag. Hij studeerde aan de Herman Brood Academie en debuteert momenteel…

LEES VERDER
aan het Conservatorium Rotterdam (Codarts) als Creative Producer. Na vele bands, optredens, draaien als DJ, projecten en studiowerk, timmert Sem hard aan de weg als songwriter en artiest. in 2022 won hij de eerste prijs van de Kunstbende Zuid Holland en trad onder andere op op het talent-stage van Parkpop en was te horen bij de Avondhits (NL-music) op de radio. Schrijven en produceren doet hij voor zichzelf, maar ook voor anderen. Onlangs opende Sem ook met The Clydes het Haags Beatfestival. Hij heeft als drummer verschillende projecten gedaan (waaronder spelen bij Stefania en optredens zoals in Tivoli, World Forum center, Kaderock, en met de band Haylid o.a.The Life I Live en op Paard-TV)

team-jantine-bw

JANTINE HEIJ

SONGWRITING ZANG
VOCAL PRODUCING PIANO

Jantine Annika Heij is een multi-platinum & BUMA award-winnende songwriter/…

LEES VERDER
zangeres/producer, getekend bij Sony/ATV, gegrond in Nederland & de UK, reizend naar de rest. Ze heeft gewerkt met artiesten en schrijvers als Skrillex, Ryan Lewis, Alison Wonderland, Hardwell, Rock Mafia, Natt Dun en Andrew Goldstein. Maar ook met K-Pop bands als SHINee en NCT127, waarmee ze een #1 behaalde in de Amerikaanse Billboard Charts. Naast dat Jantine als vocalist en schrijver haar stempel op de Pop/EDM scene drukt, is ze de laatste tijd druk bezig met schrijven voor artiesten als Odette, Lanks, Uffie en Blanks, om er een aantal te noemen, waarmee ze genre-breed werkzaam is (want: songs boven alles).
Jolene-team-8

JASJA J OFFERMANS

BANDCOACHING BASGITAAR PRODUCING

Jasja Johanna Offermans is een multidisciplinair bassiste die …

LEES VERDER
 in 2017 afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze is op dit moment actief bij Pitou, Lov3less, Floor Jansen en Silver Lake. Van 2014 tot 2020 rockte ze op het podium met haar band Indian Askin, waarvoor ze eerder een Edison ontving in de categorie ‘Beste Nieuwkomer’ en op festivals stond zoals Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret. Zelfs de Ziggo Dome of Johan Cruijff ArenA is geen onbekend terrein voor haar. Maar ze heeft veel verschillende projecten in verschillende stijlen versterkt; onder andere werkte ze samen met Typhoon, Lucky Fonz III en  Jungle By Night. Avontuurlijkheid is iets wat ze nastreeft in al haar projecten, dit verklaart het brede scala aan genres dat aan bod komt. Je kunt stukken teruglezen in onder andere de Bassist, MusicMaker Magazine, de Volkskrant en het Parool en mocht ze deel uitmaken van de documentaire ‘Basmannen’ (met Henny & Xander Vrienten). Naast basspel kun je haar ook bellen als je een live sound engineer nodig hebt, voor je studioproductie en stage- & tourmanagement, als lichttechnicus of haar zelfs als fotograaf inhuren.
IMG_0550

MICHAEL BAUMGARTEN

BASGITAAR BANDCOACHING
PRODUCING

Als een echte laatbloeier, begon Michael pas op 16-jarige leeftijd om serieus met muziek…

LEES VERDER
bezig te zijn. Eerst op gitaar en later op de basgitaar. Na de middelbare school ging hij, via een omweg, naar het conservatorium in Rotterdam en kreeg les van oa. Thijs Lodewijk, Pieter Douma, Marco Dirne en Michel van Schie. Op het conservatorium kwam hij in contact met veel verschillende mensen en vooral met veel verschillende muziek. Vooral elektronische muziek trok op dat moment zijn aandacht. Naast het basgitaarspelen richtte hij zich op het conservatorium ook op elektronische muziek en de productie daarvan. Na zijn afstuderen in 2007 is Michael actief als bandcoach, basdocent en freelance bassist.

IMG_7863

MARLEEN HOEBE

ZANG SONGWRITING PIANO
HOME-RECORDING INSTRUMENTENMIX

‘Marleen Hoebe is songwriter, zangeres en toetsenist. Na het afronden van haar opleiding aan het Conservatorium…

LEES VERDER
van Amsterdam als Docent Muziek, schrijft ze nu veel voor haar eigen bands en doet ze studiowerk en vocals voor reclamemuziek.  Met haar band A.ROSE maken ze alternatieve pop met analoge synths en elektronische beats en speelden ze onder andere op Noorderslag. Daarnaast staat ze veel op het podium als zangeres bij stand-up popband De Coronas, een coverband die elk nummer speelt dat het publiek ter plekke per telefoon aanvraagt.’

team-david-gram-bw

DAVID GRAM

GITAAR BANDCOACHING

In 2006 begon David met gitaarlessen en bandcoaching bij Ready to Play…

LEES VERDER
Die hebben hem klaargestoomd voor een studie gitaar aan het conservatorium van Rotterdam die ik In 2015 heb afgerond. David is momenteel gitarist bij Blackbird, Next of Kin, Merel Sophie en Joe Buck. Verder doet hij veel sessiewerk in de studio en op het podium met zowel gitaar als pedal steel. Zijn stijl valt het best te beschrijven als ‘Roots’. Stijlen als Blues en Country maar ook Jazz en Soul zijn de belangrijkste invloeden. Geïnspireerd door o.a. Ry Cooder, Derek Trucks, Charlie Christian en nog heel veel meer. Zijn gitaarlessen zijn voor elke leerling op maat gemaakt. Bij beginners werkt hij aan techniek en instrument kennis zodat zo snel mogelijk de favoriete liedjes gespeeld worden. De focus bij gevorderden ligt vooral bij improvisatie en het ontwikkelen van een eigen stijl. Zijn brede muzieksmaak maakt het mogelijk om voor iedere leerling een unieke les te creëren.

WhatsApp Image 2022-07-16 at 10.53.44 AM

JOLINE GOFERS

SONGWRITING ZANG GITAAR PIANO

Joline Gofers is een songwriter, zangeres en muzikant. Multitalent…

LEES VERDER
Joline Gofers kan, naast fantastisch zingen en songs schrijven, ook heerlijk gitaar en piano spelen.

Inmiddels zit zij in haar derde jaar van de studie Songwriting op het conservatorium van Rotterdam, Codarts Pop en is ze druk bezig met het maken van haar debuut EP die in oktober dit jaar uit komt.

Komend jaar is ze geselecteerd om mee te doen aan de Popronde 2022 en speelt ze haar eerste show in de Melkweg!

Joline is geen onbekende bij Ready To Play waar zij op jonge leeftijd al zelf bandcoaching volgde bij Ready To Play.
In 2019 rondde ze de opleiding Albeda muzikant/producer af en is ze daarna meteen aangenomen op het conservatorium van Rotterdam, Codarts Pop.

Naast dat Joline voor zichzelf en anderen schrijft deelt ze ook graag haar kennis en ervaring met anderen om zo een nieuwe inspiratie te zijn.

Sveva-team

SVEVA ENDEMAN

ZANG SONGWRITING PIANO BANDCOACHING

Sveva Endeman is een Nederlandse zangeres en songwriter….

LEES VERDER

Ze stond onlangs in Het Concertgebouw van Amsterdam en ze zong bij NPO-programma POP22 als deel van het SORkest van rapper sor.
Zij is in 2021 begonnen op “Codarts”, het conservatorium in Rotterdam waar ze zich voornamelijk bezighoudt met schrijven en performen van popmuziek. Hieraan voorafgaande heeft Sveva veel zang, piano en gitaarlessen gevolgd en rondde ze in 2021 haar studie “Artiest Muzikant” op het Deltion College in Zwolle af met een 10 als eindbeoordeling.
Daarnaast is Sveva ook druk in de weer als backing vocalist.
Geboren en getogen in het kleine dorpje Luttenberg begon ze vanaf jongs af aan al met het maken van muziek.
Naast al het optreden, schrijven en studiowerk is het delen van kennis en ervaringen een grote passie voor Sveva. In haar lessen staat een veilige en positieve omgeving voorop.
Jan-team-2

JAN PAARDEKOOPER

GITAAR BANDCOACHING STAGE MANAGER

Al op zeer jonge leeftijd was duidelijk dat muziek een grote rol in zijn leven zou spelen…

LEES VERDER
Nynke R2P

NYNKE HUT

BANDCOACHING INSTRUMENTENMIX

Nynke Hut is songwriter, gitarist en vocalist.
In 2020 is zij afgestudeerd van de opleiding Albeda Muzikant/Producer …

LEES VERDER
in Rotterdam waar zij zich ontwikkeld heeft tot veelzijdig muzikant en songwriter.

Met haar punk-rock band ‘CooCoo’ schrijft zij eigen muziek en staat ze veel op het podium als frontvrouw. Daarnaast treedt zij veel op met haar cover duo ‘Red Lipsticks’.

Nynke is actief als: songwriter, gitaar- en zangdocent en als bandcoach.
In haar lessen vindt zij het belangrijk dat er een veilige leeromgeving ontstaat, haar motto luidt dan ook: ‘Ja maar, wat als alles lukt?’ Ook streeft zij er met haar leerlingen naar zo snel mogelijk hun vaardigheden live op een podium in de praktijk te brengen

team-jeroenvl-bw

JEROEN VAN LEEUWEN

DRUMS BANDCOACHING INSTRUMENTENMIX

Jeroen van Leeuwen is van kinds af aan al aan het drummen. Als hij vanaf zijn 7e jaar…

LEES VERDER
bij het Koorenhuis in Den Haag les krijgt van o.a. Willem Janssen en later Ruben van Roon, blijkt zijn talent en passie voor drummen zo goed te zijn, dat hij wordt aangespoord om auditie te doen bij het Conservatorium afdeling Pop en Rock in Amsterdam. En met succes, want hij wordt direct aangenomen en haalt daar dan ook zijn Bachelor in juni 2013. Tijdens zijn studie ontdekt hij ook zijn talent voor producen, componeren en engineering (Logic Pro X). Ook speelt hij daar regelmatig basgitaar en keys.
Jolene-team-8

NIENKE LEONE

ZANG  SONGWRITING PIANO/GITAAR

Nienke Leone is als songwriter in 2023 afgestudeerd aan…

LEES VERDER
het conservatorium van Rotterdam en schrijft nu voor vele gevestigde artiesten in Nederland.

Het grootste deel van haar tijd is Nienke songwriter voor andere artiesten. Ze schrijft in vele genres van Nederlandstalige Pop, tot Dance en volksmuziek. Zo heeft ze recentelijk meegeschreven aan nieuwe singles van Miss Montreal en Wesly Bronkhorst.

Nienke brengt daarnaast zelf muziek uit onder haar eigen naam: Nienke Leone. Ten slotte zingt en danst zij in een zero’s tribute band.
Nienke heeft een achtergrond als klassiek pianist en heeft Songwriting gestudeerd aan het conservatorium Rotterdam (Codarts).

Voor haar scriptie heeft zij onderzoek gedaan naar muziekrecht en de berekeningen van verschillende royalties. Als schrijver is Nienke getekend bij BMG Publishing.

In haar muzieklessen (toetsen, zang, songwriting) focust ze op expressie en creativiteit. Met haar klassieke achtergrond kan ze bovendien, voor de geïnteresseerden, diep ingaan op muziektheorie en techniek.
De lessen van Nienke staan bekend als energiek, bruisend en motiverend!

SPECIALISATIES
Songwriter Tekstschrijver
Vocalist
Pianist
Gitarist
Muziektheorie
Muziekrecht & Royalties

team-rene-bw

RENÉ VAN DER ZEE

SONGWRITING GITAAR LYRICS

René van der Zee, tourmanagement Di-rect, hoofd productie & techniek Paard van Troje en gitarist/lead vocalist van Cooper, geeft verschillende

LEES VERDER
workshops voor Soundground Pro. Geeft workshops songwriting, bandsupport, bandcoaching. René helpt je graag met het schrijven van goede teksten, passend op de melodie en ritme van de topline.
 

YAEL

YAEL DIRKSE

DRUMS PRODUCING INSTRUMENTENMIX

Yael speelt vanaf zijn dertiende in bandjes en heeft drums gestudeerd aan de Herman Brood Academie. Yael heeft…

LEES VERDER
in veel verschillende stijlen en bands gespeeld waaronder Moore, Doghouse, Sleeptalker, Nynde en apa. Na de Herman Brood Academie is hij zich veel gaan richten op produceren en studio werk.
fullsizeoutput_8e7

LINO VISHNUDATT

PIANO GITAAR BASGITAAR

The Lino Vishnudatt Band onderscheidt zichzelf van andere bands door…

LEES VERDER
het feit dat zij bestaat uit drie gerenommeerde beroepsmusici met meer dan 25 jaar ervaring met musiceren op hoog niveau en dit al 13 jaar combineert met het spelen van de rock-, pop- en blues composities van Marcelino Vishnudatt in deze formatie.
Jolene-team

AMINA SAHLI

ZANG SONGWRITING PIANO/GITAAR
BANDCOACHING

De Utrechtse songwriter en zangeres Amina was als kind al…

LEES VERDER
bezig met zang, dans en acteren, maar pas in haar tienerjaren begon zij de gitaar te bespelen en liedjes te schrijven. Na een korte studie songwriting in Denemarken, vond ze haar weg terug naar Nederland waar ze op het conservatorium in Rotterdam aangenomen werd.

Ze maakt muziek waarbij ze geïnspireerd is door Adele en Amy Winehouse, maar ook Alessia Cara en Billie Eilish. Haar zang- en melodielijnen, met productie-invloeden uit de hiphop in een popjasje, gaan gepaard met pakkende en eerlijke teksten die de luisteraars even stil laten staan bij het leven en de obstakels die ieder mens daarin tegenkomt. Balancerend tussen ‘attitude’ en kwetsbaarheid, weet Amina goed onder woorden te brengen hoe haar generatie zich voelt en doorbreekt ze ‘het perfecte plaatje’ waar iedereen aan lijkt te moeten voldoen in de huidige maatschappij.

Amina schrijft liedjes die zich met woorden en akkoorden recht in de harten van de luisteraars kan boren. Dat talent manifesteerde zich al direct bij haar debuutsingle ‘Morgen’, die te midden van de onzekerheid van de coronacrisis precies de juiste snaar raakte bij veel luisteraars. Een liedje dat ze geheel op eigen houtje uitbracht, werd opgepikt door een aantal media, onder meer 3FM, Radio Veronica, NPO1 en Zapplive, waar zij mocht langskomen om het ten gehore te brengen.

Het is tijd dat het grote publiek in Nederland en Vlaanderen gaat kennismaken met Amina’s eigen stem en verhaal. Check hier haar songs

Fleur team

FLEUR STAM

ZANG SONGWRITING

De 27 jarige Fleur Stam is Singer-Songwriter, vocalist en producer. Op dit moment …

LEES VERDER
werkt zij aan haar eigen solo project. Na haar opleidingen aan de muziek opleiding in Amsterdam en Conservatorium Haarlem heeft ze de afgelopen jaren veelal doorgebracht in de alternatieve muziekscenes van Amsterdam en Den Haag, waar zij zorgvuldig bezig is geweest met het in kaart brengen van haar artistieke en muzikale visie. Veelal te zien in achtergronden bij o.a. Nèomí, MEIS, Someone en Lov3less, is zij nu klaar om naar de voorgrond te treden met haar eerste solo project. Daarnaast is Fleur vol passie werkzaam als zangcoach bij Ready To Play.

Naast de basis principes van CVT (Complete Vocal Technique)  ligt haar specialiteit bij harmoniseren en koorzang, maar ook voor songwriting, object-writing en productie en kun je bij haar terecht! 

DANIEL

DANIËL NOLET

SONGWRITING ZANGLES
GITAARLES BANDCOACHING

Zanger, songwriter en multi-instrumentalist Daniël Nolet is in 2021 …

LEES VERDER
cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam. Zijn eerste single Go Back werd afgelopen zomer opgepikt door Leo Blokhuis en Giel Beelen van Radio 2 waar hij 6 weken in de ‘Verrukkelijke 15′ heeft gestaan. Naast zijn artiesten project houdt hij zich bezig met toplines en maakt hij muziek voor merken waaronder Secrid Wallets.’

Jolene-team-2

BAS KNOESTER

GITAARLES BASLES SONGWRITING

Bas Knoester, is een 23-jarige all-round muzikant.
Op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor muziek en begon eigenlijk pas op zijn 17e met gitaar spelen.
Zijn talent en vastberadenheid hebben naar succesvolle kansen geleid…

LEES VERDER
als gitarist en als veelzijdig artiest.
Na zijn afstuderen als gitarist aan de Herman Brood Academie, ontwikkelt Bas zijn muzikale vaardigheden nog verder.
Dit bracht hem al snel in contact met opmerkelijke namen in de muziekindustrie.

Als gitarist voor Golden Earring Undercover, Clarks en later voor Sem Rozendaal toonde Bas zijn diversiteit in verschillende muzikale stijlen en genres.

Daarnaast lanceerde Bas, met zijn band, zijn eigen project genaamd “ARCH,” waarin zijn eigen creatieve visie tot leven komt.

Niet alleen beperkt Bas zich tot vaste bands, maar is ook actief als sessiemuzikant.
Gedurende zijn carrière heeft Bas vele liveoptredens verzorgd, waarbij zijn energieke stage presence en uitmuntende gitaarspel het publiek keer op keer wisten te beroeren.
Naast het gitaarspel zingt Bas ook als achtergrondzanger, en heeft hij gewerkt als bassist in verschillende projecten waardoor zijn veelzijdigheid als muzikant nog verder werd versterkt.
Zijn veelzijdigheid, technische bekwaamheid en prettige persoonlijkheid maken hem ook tot een gewaardeerde en veelgevraagde sessie-muzikant bij verschillende projecten, opnames en optredens.

Bas Knoester’s muzikale reis omvatte ook een periode als roadie voor de artiesten Waylon en Anouk, wat hem waardevolle inzichten heeft gegeven in de professionele wereld van liveoptredens en producties.

Tijdens zijn muzikale loopbaan ontmoet Bas verschillende facetten van de muziekindustrie en kan zichzelf zo blijven vernieuwen, verbreden en ontwikkelen.
Als docent en coach is Bas gedreven en zeker iemand waar je graag les van wilt hebben!

Jolene-team-3

LAUREN CHIU

ZANG/SONGWRITING/PIANO

Lauren Chiu is een 24-jarige vocalist en songwriter.
Momenteel is ze bezig aan het laatste jaar van haar studie Pop Vocals aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Ze heeft zich…

LEES VERDER
veel verdiept in het artiestschap en het ontwikkelen van een eigen sound, met roots in Engelstalige pop en R&B. Daarnaast heeft ze ook mooie dingen mogen doen als backing vocaliste; denk aan shows als het Sorkest van de Nederlandstalige rapper SOR en Vrienden van Amstel. Haar debuut EP is in de maak en wordt verwacht begin volgend jaar te horen te zijn. Met haar grote passie voor zingen en schrijven hoopt ze nieuwe muzikanten aan te steken om muziek als prachtige uitlaatklep te kunnen gaan gebruiken.

Jolene-team-3

SHALISA VAN DER LAAN

ZANG SONGWRITING PIANO

Shalisa is een 23-jarige singer-songwriter met aanstekelijke, catchy pop nummers. Haar Nederlandse teksten …

LEES VERDER
zijn autobiografisch en goud eerlijk. Het eerste wapenfeit was de single ‘Karma’. Het heeft invloeden van Amerikaanse producties van The Weeknd en melodielijnen die weg hebben van Zweedse songwriting. Shalisa brengt een mix van commerciële en alternatieve pop samen en kiest voor haar eigen pad. Met haar recente singles ‘Bitterzoet’ en ‘Langzaam’ zet ze haar eerste stappen naar haar debuut EP. 

Shalisa is singer-songwriter á la Julia Michaels in de dop. De eerste stappen zette zij op het Junior Songfestival, waar zij op haar vijftiende Nederland representeerde met het lied ‘Million Lights’: “dit is waar voor mij mijn songwriting carrière is begonnen”. Kort daarna was zij getekend bij ‘Hollywood Records’, het label van o.a. Bea Miller, Selena Gomez en Demi Lovato. Toch besloot ze dat het roer om moest. “Natuurlijk was dit een geweldige kans, maar ik realiseerde me dat ik dieper in songwriting wilde duiken en dat ik nog meer wilde groeien.” Met artiesten als Romy Monteiro en Stefania die aan de deur kloppen is Shalisa een gewilde songwriter. “Mijn eigen liedjes zijn vaak gebaseerd op wat er om mij heen gebeurt in mijn leven. Bepaalde situaties, dingen waar ik langer mee zit… en dan schrijf ik daarover, omdat ik vaak wel denk dat daar ook gevoelens bij komen kijken die wel bestaan, maar waar nog niet over geschreven wordt en die ook in het leven van anderen voorkomen. Ik vind het mooi om juist dáár dan over te schrijven”. Shalisa heeft de touwtjes in handen. Niet alleen wanneer het om haar songteksten gaat: ook qua carrière weet zij goed wat ze wil. “Ik wil graag een EP maken en nog meer kunnen groeien. Zelf, maar ook met mijn band… een clubtour zou gaaf zijn! Maar het liefst hoop ik mijn eigen community te kunnen bouwen. Hoe mooi is het dat je een groep bij je eigen muziek kunt vinden en dat mijn muziek hun ook helpt? Dat zou ik graag willen”.

Shalisa is in 2023 afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) en heeft al heel wat kilometers achter de rug in de popscene. Zij brengt haar passie, inspiratie en vakkennis graag aan jou over om je verder te helpen in je ontwikkeling als vocalist/songwriter.