CORONA MAATREGELEN

MUZIEK EDUCATIE IN CORONA-TIJD VAN DAG TOT DAG

(Update 1 november 2020)
Op dit moment bieden wij weer alle muzieklessen, bandcoaching en workshops aan. Wij volgen dagelijks het nieuws over alle ontwikkelingen en adviezen. Wij staan onder andere in contact met de gemeente Den Haag en het RIVM. Onze deelnemers ontvangen regelmatig een update over alle voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen.

AANGEPASTE LESVORMEN

Alle activiteiten zijn weer gestart binnen de geadviseerde kaders. De deelnemers en andere betrokkenen worden daarover geïnformeerd  per  email. In ieder geval zoveel mogelijk eigen instrumenten en kabels meenemen. Mondkapje op de gang en altijd handen wassen bij binnenkomst en bij weggaan. Tot en met 17 november worden er uitsluitend individuele lessen en groepslessen gegeven t/m 17 jaar. Wij beschikken over plexiglas voor de vocalisten en hebben markeringen om 1,5 meter aan te duiden. Indien een les niet fysiek kan worden aangeboden omdat de coach of de leerling thuis moet blijven wordt de les online gegeven. Uiteraard kunnen onze leden ons altijd mailen indien er vragen zijn.

Draag een mondkapje

Iedereen van 13 jaar en ouder draagt een niet-medisch mondkapje in de volgende situaties:

  • In alle voor publiek toegankelijke gebouwen en overdekte gebieden zoals:
    • Winkels, musea, gemeentehuizen, stations, vliegvelden, parkeergarages, benzinestations, etc.
    • Theaters en concertzalen, wanneer mensen staan of lopen. Het mondkapje kan af wanneer mensen hebben plaatsgenomen op hun zitplaats.

In de volgende situaties hoeft u geen mondkapje te dragen:

  • Tijdens het beoefenen van theater, dans, acteren, sport of muziek in de vorm van een culturele uiting.
  • Als mensen die vanwege medische redenen of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen.